Ноле: Отсъствието на Надал е голяма загуба

Олимпиадата започва, а Новак Джокович (Head YouTek IG Speed MP) обяви, че отсъствието на Рафаел Надал ще отнеме от блясъка на състезанието.

“Определено това, че Надал няма да участва тук, е голяма загуба както за тенис турнира, така и за Олимпийските игри като цяло. Неприятно е, но има още много други добри тенисисти, така че очаквам един страхотен турнир. Всеки един от спортистите ще се опита да покаже най-добрата игра в кариерата си и евентуално да спечели медал”, сподели сърбинът.

Световният №2 бе помолен да коментира и останалите претенденти за златото в Лондон. “Роджър е настоящият шампион на Уимбълдън и може би има най-големи шансове да спечели златния медал, заради цялата си кариера и всички успехи, които е постигнал в миналото. Освен това големи шансове имаме също аз, Мъри и Цонга”, допълни Ноле.

“Олимпийските игри много се различават от останалите турнири. Тук не играеш за себе си, а представяш родината си и донякъде се чувстваш като на отборно състезание, защото всички сме заедно и си помагаме взаимно. Надявам се, че ще успеем да донесем много успехи на Сърбия”, завърши Джокович, който още в Лондон ще има шанс отново да оглави световната ранглиста, но за да се случи това, сърбинът ще трябва да достигне с един кръг по-напред от швейцареца и в същото време да не отпадне преди четвъртфиналите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>