Шарапова: Опитах се да бъда по-агресивна и това помогна

Агресия е помогнала на Мария Шарапова (HEAD YouTek IG Instinct MP) вчера, за да победи Сара Ерани в първия мач от WTA Championships в Истанбул с награден фонд 4,9 млн. долара. В повторение от финала на “Ролан Гарос”, рускинята се наложи с 6:3, 6:2 над италианката. Предпазливата игра позволи на Ерани да контролира началото на срещата. “Започнах слабо, дадох на Сара доста време, а на нея това й хареса – каза световната номер 2 на пресконференция след двубоя. – Опитах се да настъпя и да бъда по-агресивна и това наистина ми помогна”.

Седмата в света Ерани сподели, че е “изиграла добър мач”, но Шарапова просто е била прекалено силна за нея. В следващата среща от групата Маша ще премери сили с Агниешка Радванска от Полша. Последната съперничка на носителката на Голям шлем е защитаващата титлата си Петра Квитова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>