Маша пак с лесна победа, Слоун Стивънс с шанс да се докаже срещу Радванска

Поставената под номер 3 в основната схема на турнира в Маями, Мария Шарапова (HEAD YOUTEK GRAPHENE INSTINCT)  постигна поредна лесна победа в третия кръг на надпреварата над сънародничката си Елена Веснина с 6-4 6-2.Веснина отрази 14 точки за пробив, но четирите които не успя се оказаха достатъчни за Маша да стигне до победата. “Не е лесно да се бориш и с жегата и вятъра. Знаех, че днес отново не играя по най-добрия начин. Надявам се в следващите мачове да се представя много по-добре” – бяха думите на Шарапова, която отново ще се бори да достигн до финала в Маями както стори това последните две години. В четвъртфинална среща рускинята ще има за съперник Клара Закопалова, която стигна до успех в два сета над Мария Кириленко.

Младата надежда на HEAD Слоун Стивънс (HEAD YOUTEK RADICAL )ще има възможност да покаже своите умения срещу една от топ-тенисистките Агниешка Радванска. Младата американка направи уникален обрат във втория кръг на надпреварата, когато загуби първия сет с 6-0, но все пак излезе като победителка от мач спечелвайки следващите два сета. Стивънс имаше и малко шанс след отказването на Винъс Уилямс с която трябваше да играе в трети кръг. Радванска разбира се излиза като фаворит в срещата, но играта с играта която показва Слоун определо има с какво да изненада по-високо поставената от нея тенисистка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>