ААА-серията на TYROLIA взе две от най-престижните награди за дизайн

След като спечели авторитетната награда Plus X Award 2013 за качество, дизайн и функционалност, чисто новата ААА серия на TYROLIA бе наградена и с престижното отличие на Red Dot наградите за продуктов дизайн.

Иновативната сила на TYROLIA впечатли 37-членното жури от експерти на наградите Red Dot в категория “Продуктов дизайн”. Всеки успял да спечели интереса на комисията от световно признати специалисти има удоволствието да окраси продукта си с “червената точка” и да позиционира себе си на едно международно ниво. Членовете на журито бяха щастливи да получат 4662 заявки в 19 различни категории. Само най-добрите проекти спечелиха ентусиазма на журито, в това число ААА-сериите на TYROLIA.

Печата за качеството( Red Dot ) е припознат по цял свят. Церемонията по раздаването му ще се проведе на 1 юли тази година и тенденцията последните години е тя да привлича все повече международни гости и известни личности. Моделите автомати от ААА-сериите ще присъстват в музея на Red Dot по време на специалното едномесечно изложение.

Всяко десетилетие има своите революции – идеалите се променят, градят се нации, а смелите работят за постигането на своите авантюристични мисии. TYROLIA, световно известният лидер на пазара за ски автомати, започна последното десетилетие с една единствена мисия – да предостави достъп навсякъде.

Новите автомати TYROLIA AAADRENALIN. AAATACK и AAAMBITION са произведени за изследване на всяка планина. Независимо дали са девствени склонове или необходни маршрути преодолейте границите и бъдете навсякъде.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>