Бердих на 1/2 финал в Синсинати след победа над Мъри

Head бунтарите Томаш Бердих (Head YouTek IG Graphene Instinct) и Анди Мъри (Head YouTek IG Radical Pro) се изправиха един срещу друг в 1/4 финалния мач на Masters турнира в Синсинати.

Чехът изигра перфектен мач, справяйки се отлично в критичните моменти в своите сервис геймове, възползва се от открилите му се шансове и успя да задържи високото ниво до самия край на срещата.

Първият сет се реши от един единствен пробив, дошъл след комбинация от грешки на Мъри  и агреисвна игра на мощния чех, но на старта на втория шотландецът изглеждаше, че навлиза в ритъм и е на път за първи път в срещата да спечели подаването на опонента си.

На съвсем различно мнение бе Бердих, който от 0-40 спечели пет поредни разигравания, а още в следващия гейм стори това, което Мъри не успя и поведе с 2-1. До края на двубоя чехът бе безпогрешен в своите подавания и не даде шансове на противника си да се върне в мача.

В следващия си мач по пътя към финала Томаш ще срещне Рафа Надал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>