Анди готов за Davis Cup

Световният номер 3 Анди Мъри (Head YouTek IG Radical PRO) загърби разочарованието си от неочакваното си отпадане в четвъртфиналната фаза на Откритото първенство на Америка и ще защитава честта на Великобритания за първи път от две години насам на Davis Cup.


Мъри ще участва и в трите дни на британските плейофи срещу Хърватия за да класира страната си в Елитната група на най-добрите 16 в света.

” Тренирах доста добре тази седмица”, сподели Мъри вчера. ” Играх добър тенис на тренировките, удрях топките чисто през цялото време. ”


Шампионът от Уимбълдън отпадна на 1/4 финалите от бившия HEAD бунтар Станислав Вавринка:

” Не бях особено щастлив с това как се разви този мач. Очевидно е, че бих искал да се бях справил много по-добре. Но няма да се разочаровам до края на кариерата си за това, че отпаднах на 1/4 финалите. “

Следващият мач на Анди ще бъде срещу Борна Корич днес не преди 12:00 на обяд.

” Усещаш напрежението да играеш за отбора на страната си, защото искаш на всяка цена да победиш, но все пак знаеш, че зад себе си имаш едни невероятни момчета, които ще те подкрепят и в загубата! ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>