HEAD завладява отново челните позиции в производстовото на тенис обувки

HEAD има страхотни новини!

HEAD се завръща да завладее отново челните позиции в производството на професионални тенис обувки, след като преди близо 5 години  го поднови.

Още от  времето на Емилио Санчес и Габриела Сабатини HEAD са доказали, че са силен конкурент и в изработването на професионални тенис обувки, а сега вече е налице и първият подписан договор  с професионален играч от ATP веригата, който ще игра е със най-новият модел обувки на HEAD – HEAD SPRINT PRO.

Томаш Бердих (HEAD YouTek IG Grаphene Instinct), който към момента е номер 6 в Световната ранглиста, ще стъпи с черно белия вариант на HEAD SPRINT PRO на кортовете на предстоящите  европейски турнири – този в Базел, Париж и заключителния турнир в Лондон.

Още повече – чешкият отбор се класира за финала на Дейвис Къп през декември срещу Сърбия, като спеиално за случая Томаш ще обуе HEAD SPRINT PRO обувките с цветовете на националния си отбор– синьо, червено и бяло.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>