Безапелационен Ноле продължава в Австралия без загубен сет

Новак Джокович (HEAD YOUTEK IG GRAPHENE SPEED PRO)  продължава силното си представяне на Откритото първенство на Австралия. Сърбинът се наложи над Денис Истомин с с 6:3, 6:3, 7:5 и се класира за осминафиналите в турнира. Мачът протече под диктовката на сърбина като единствено Джокера се разконцентрира от реакциите на публиката в третия сет.

djokooo

„Трябва да съм доволен от мачовете ми досега. С напредването на турнира играя все по-добре и се надявам това продължи. Борис Бекер? Прекрасно е, че работим заедно. Той ми е забранил да говоря много. От 2 седмици сме заедно, това е първият ни официален турнир”, каза веднага след мача Ноле.

djokoo

За следващия си съперник – Фабио Фонини, Джокович сподели - „Фабио ми е приятел,а и сме от една генерация. Познаваме се много добре, за първи път играхме преди 13-14 години. Ще бъде труден съперник”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>