Tennis Europe и HEAD подновиха партньорството си

tennisfederatioTennis Europe обяви официално, че подновява партньорството си с водещата световна марка за тенис екипировка HEAD, което ще продължи до 2015 г.

Като официален техничен спонсор на Европейската тенис асоциация още от 2007 г., HEAD ще продължи да поддърржа фокуса си върху младите надежди в бъдещите 2 година на сътрудничество.

Топката HEAD ще продължи да бъде промотирана като препоръчаната топка за Tennis Europe Junior  тура, който се състои от повече от 340 международни събития в 46 страни за тенисисти на 12, 14 или  16 годишна възраст.

Head ще удължи присъствието си за минимум от 2 години и на най-престижните индивидуални турнири като Официален партньор - Европейския шампионат за младежи и Tennis Europe Junior Masters.

Head също така ще продължи да бъде представителен спонсор на най-голямия младежки турнир на закрито - Tennis Europe Winter Cups, както и на летния 12 & Under Tennis Europe Nations Challenge турнир.

Главният изпълнител директор на Европейската тенис асоциация – Оли Менпаа сподели:

” Изключително сме щастливи да удължим официално доброто си партньорство и близки отношения с HEAD, както и сме щастливи, че ще помогнем на най-добрата световна марка за тенис екипировка да достигне до новото поколение елитни тенисисти. Продължителната отдаденост на HEAD към европейския тенис има пряко въздействие върху развитието на спорта и нашите взаимоотношения са главният дарител за продължителното разрастване на Tennis Europe Junior тура.”

Отман Барбиан – вице президент и мениджър на отдел HEAD Racquet  Sport коментира:

” Изключително важно е за HEAD tennis да подкрепя следващото поколение тенисисти. Със Европейскта тенис асоциация ние имаме един добър партньор за бъдещото развитие на тениса в Европа и сме щастливи, че отличните ни отношения  ще продължат.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>