Цвети на крачка от основната схема в Доха след лесна победа

Цветана Пиронкова (HEAD YOUTEK IG GRAPHENE INSTINCT MP) стартира с победа участието си на турнира в Доха. Първата ни ракета се справи в първи кръг на квалификациите с  Виталия Дятченко. Краен резултат  6-2 6-3.

cvetana

Цвети започна перфектно срещата с  два гейма в сметката си. Рускинята обаче успя да върне пробива и изравни за 2-2,  до края на сета обаче българката не ѝ даде нито гейм.Във втория сет Пиронкова бе пробита въпреки че спаси четири брейкбола. Дятченко дори имаше точка за да поведе с 3-0, но този път българката успя да измъкне подаването си. На свой ред Цвети върна и пробива, после отново проби и регистира 5 поредни гейма за да се поздрави с успех в сета с 6-3, а с това и участие във втори кръг на квалификациите.

Във втория финален кръг на квалификационната схема, който ще се играе в неделя, нашата HEAD бунтарка ще се изправи срещу Александра Дюлгеру от Румъния , надиграла Кристина Бароа в два сета.

cvetana1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>