Джоко победи Мъри в невероятно шоу на Медисън Скуер Гардън

Новак Джокович (Head YouTek IG Graphene Speed) победи Анди Мъри (Head YouTek IG Graphene Radical) с 6-3, 7-6 (2) в демонстративния мач по случай Световния ден на тениса – 3 март.

BNP Paribas Showdown

И двамата HEAD бунтари предоставиха на публиката невероятно шоу с типичните за тях дълги разигравания, напомнящи за епичните сблъсъци помежду им на турнирите от големия шлем.

Роденият шоумен Джокович винаги се е забавлявал с публиката на Ню Йорк по време на US Open – след като пропусна една от точките си за спечелването на гейма Ноле започна на прави лицеви опори за покаяние.

djoko-puships

Това бе първият път и за двамата на Медисън Скуер Гардън.

” Впечатлен съм от размера му” – сподели Джоко. “Това може би е еднo от най-впечатляващото и най-важното закрито съоражение в историята на спорта, музиката и шоу бизнеса.”

Мъри поздрави лично едни от феновете в публиката, след като реализира уинъра си точно на линията. Като цяло Анди поднесе доста шоу просто гонейки почти всяка топка до край – в една от гонитбата си се блъсна силно в една от телевизионните камери, а Джокович избърза да отиде при него и да му направи масаж, в случай че се нуждае от медицински тайм аут.

По време на една от смените и двамата изкараха мобилните си телефони от саковете и отидоха на мрежата за да си направят няколко “selfies”.

476575309

Bh2g4HAIAAA2foF

 

” Може повече да нямаме шанса да играем тук, затова исках да му се насладя. Надявам се всички които присъстваха също да се се забавлявали. Това беше целта днес.” – каза Мъри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>