Шарапова с убедителен успех на старта на Индиън Уелс

Мария Шарапова (Head YouTek IG Graphene Instinct MP)  започна с победа защитата на титлата от Индиън Уелс. Рускинята не бе играла официлен мач точно 5 седмици, но това не й попречи да се наложи  над силната Джулия Джорджис в два сета – 6:1, 6:4.  Маша не допусна нито една точка за пробив и взе безпроблемно всичките си 8 подавания.
masha

 

„Първите мачове винаги са по-трудно, особено когато не си играл няколко седмици”, заяви Шарапова след успеха.

„Тя е непредвидим съперник, който знае как да играе добър тенис.  Последните месеци не е особено последователна в резултатите си, но е състезател, който е побеждавал топ играчи и никога не е лесно да излезеш срещу нея, особено в първи кръг”,каза Маша, като сериозно похвали германката за игра й.

Шарапова е двукратна победителка от турнира в Индиън Уелс. Рускинята триумфира  за първи път през 2006, а миналата година го направи за втори път.  Следващото изпитание за Маша ще бъде в лицето на Камила Джорджи от Италия, като мачът е последен в програмата за днешния ден.

masha2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>