Анди Мъри подкрепи кампания срещу бракониерството

Анди Мъри ( Head Graphene Radical) стана глобален посланик на WWF в подкрепа на борбата срещу бракониерството и незаконната търговия с диви животни. Шотландецът  ще се грижи за повишаването на обществения интерес към проблема чрез инициатива в Непал, която се занимава с обучава на кучета за следене на бракониерите в Националния парк.

andymurray026

“От известно време следя работа на WWF за ограничаването на незаконната търговия с диви животни и се опитвах да подкрепя кампанията. Мисля, че е изключително важно тази търговия да бъде възпрепятствана и програмата за обучение на кучета изглеждаше като перфектният момент за моето включване”, обяви миналогодишният шампион на Уимбълдън .

andymurray006_dogs

“Знам от моите собствени кучета колко умни могат да бъдат и е очарователно как тези обучени животни общуват с хората, които се грижат за тях. Настина очаквам с нетърпение да започнем работа в близкото бъдеще”, завърши Анди, който през следващия сезон ще набира средства за каузата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>