Mares

Просто добави вода!

основните линии на mares: за нея, студена вода, пътуване, за взискателни гмуркачи

основните линии на mares: за нея, студена вода, пътуване, за взискателни гмуркачи

mares е за тези, които се гмуркат в изключително тежки условия и имат необходимост от продукти с превъзходно качество и постоянно добро представяне, на които можеш да разчиташ отново и отново.

mares е и за жените, които искат стилни и ергономични кройки, които правят гмуркането много по-комфортно от преди. С внимателно око за детайла във функционалността и естетиката за жени, She Dives колекцията е идеалният избор за твоите скуба и шнорхел приключения.

В свят, в който непрекъснато пътуваме и сме ограничени откъм тежестта на багажа, който можем да пренесем, цялото оборудване на mares e съобразено така, че да не създава проблеми при пътуване. Олекотените конструкции, сгъвки, лесна за пакетиране екипировка – това са само някои от характеристиките на оборудването, което трябва да пренасяме.

Да проектираш и разработваш продукти за студена вода изисква максимално внимание към работата, сигурността и техническите детайли. mares създава екипировка, която може да се използва изключително в студена или дори ледена вода. Усърдни тестове гарантират перфектната работа на нашите продукти, за да се чувстваш удобно, топло и сигурно в близост до някой айсберг.

Дори флотът на САЩ призна, че mares е най-добрата екипировка в екстремни условия. Тези, които се гмуркат често в трудни условия имат нужда да разчитат 100 % на оборудването си. mares се фокусира върху нови технологии и разработването на новаторски продукти, които целят: превъзходна надеждност и работа – нещо, което би оценил всеки опитен и взискателен гмуркач.

Oфициален website:

http://www.mares.com/