Reusch

Ако си скиор, сноубордист или футболен вратар, ръкавиците ти по всяка вероятност са reusch. 70-години след създаването си reusch означава преди всичко ръкавици за зимни спортове и за футболни вратари. Reusch сега е и дрехи, каски, шапки, и очила за практикуващите зимни спортове от всички възрасти, както и пълна екипировка за едни от най-важните във футбола: вратарите! – дрехи за тренировки и официални мачове, топки, чанти, протектори.

От създаването на reusch през 1934 г. целта на тогава малката работилничка е една: да измисли и разработи най-добрите ръкавици за специфичните изисквания на ситуацията, в която ще се ползват.

Вече повече от 70 години с помощта на изследвания, сътрудничество с научни центрове и университети, и преди всичко чрез близък контакт със професионалистите и любители в различни спортове, reusch поддържа целта и амбицията си жива във всяка следваща колекция от своите продукти.

Компанията има разработени и патентовани редица собствени технологии, които да дадат още повече комфорт и по-добра изолация и защита на практикуващите зимни спортове.

Oфициален website:

http://www.reusch.com/