Рийш най-бърза и във втората тренировка

Германката Мария Рийш(HEAD) даде най-добро време в днешната втора тренировка по спускане в Банско преди старта за Световната купа по ски-алпийски дисциплини в събота. Носителката на големия Кристален глобус за миналия сезон Рийш, която беше най-бърза и вчера, финишира за 1:36,39 минута на пистата “Марк Жирардели”.

Водачката в генералното класиране за Световната купа и олимпийска шампионка в дисциплината Линдзи Вон (HEAD) остана втора, както и на тренировката в четвъртък, с изоставане от 18 стотни от секундата. Трета на 37 стотни завърши Марион Ролан.

Световната шампионка в дисциплината Елизабет Гьоргъл (HEAD) даде четвърто време на 64 стотни от секундата зад Рийш. Общо 48 състезателки стартираха в днешната тренировка, която се проведе на отлично подготвената писта. Официалният старт на спускането е в събота, а в неделя ще се състои и супергигантски слалом от Световната купа при жените в Банско.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>