Джулия Манкузо в отбора на HEAD!

 HEAD със задоволство съобщава, че американската олимпийска шампионка и състезател в Световната купа, Джулия Манкузо се присъединява към отбора на „бунтарите” (HEAD World Cup rebels). 28-годишната Джулия е подписала 3 годишен договор и ще използва ски, обувки и автомати HEAD.

Скоро спечелила своята 15 национална титла, Манкузо, която е спечелила 7 състезания/спускания от Световната купа, от които две миналия сезон споделя: „Психически съм готова да се състезавам за HEAD. Да наблюдавам техния успех през последните години в Световната купа е наистина впечатляващо, те очевидно знаят как да правят ски, които печелят, и за мен е чест да се присъединя към такъв отбор. Аз съм наистина мотивирана за следващите няколко години с предстоящата Олимпиада и Световното във Вейл. Харесва ми как ските и обувките се държат на снега и чакам с нетърпение лятото, за да наваксам! Следващите няколко години ще бъдат прекрасни!

Манкузо е спечелила 3 медала на Олимпийските игри и 4 медала от Световното. Райнер Залцгебер, Race мениджър на HEAD казва: „Със своята индивидуалност, всестраност и умения за каране Джулия е страхотна придобивка за нашия отбор!”

Джулия, която се състезава в дисциплините гигантски слалом, супер Г и спускане бе приветствана от Йохан Елиаш, председател и изпълнителен директор на HEAD: „ Приветствам Джулия с добре дошла, радваме се, че е част от нашия отбор”

Манкузо е личност в Световната купа и за HEAD е радост да са част от успеха й.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>