Мъри: Напрежението върху мен е по-малко

Първата ракета на Великобритания Анди Мъри (HEAD YouTek IG Radical Pro) сподели пред медиите, че напрежението върху него е по-малко преди финала в Лондон, тъй като всички очакват Роджър Федерер да спечели седмата си титла на “Уимбълдън”. Припомняме, че вчера Мъри сложи край на 74-годишното чакане на цяла Великобритания да види свой представител на финала на престижната надпревара.

“Това ще бъде голямо предизвикателство за мен, започна коментара си 25-годишният шотландец. – Хората не очакват да спечеля двубоя, но има и вероятност, ако играя добре, все пак аз да съм победителят. Това, което Роджър е постигнал през последните 10 години, е изумително. Той просто е невероятен и е фаворитът. Именно защото Роджър е такъв и е постигнал толкова, напрежението, което ще изпитвам аз, ще е по-малко в сравнение с това, което щеше да съществува, ако съперникът ми бе друг”, отбеляза Мъри, който на 1/2-финалите се справи с Жо-Вилфред Цонга.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>