Ноле с танц “Gangnam style” за победата в Пекин

Новак Джокович (Head YouTek IG Speed MP) на три пъти участва на турнира в Пекин и на три пъти си тръгна с шампионския трофей.

Днес Ноле се справи със съпротивата на Джо-Вилфрид Цонга по пътя към третата си титла, а на последвалата церемония по награждаването напористата водеща прецени, че сърбинът трябва да отпразнува победата си, танцувайки на превърналия се в глобален хит “Gangnam style”.

Ноле се опита да откаже, но водещата не приемаше “Не” за отговор, заяви на Джокович, че ще подържи трофея, докато той танцува и буквално не му остави избор.

Оказа се, че организаторите вече са подготвили всичко, а децата, събиращи топките по време на турнира, се включиха в танците. В това време финалистът Джо-Вилфрид Цонга се отдръпна на няколко крачки от цялата хореография и не спираше да се смее по време на изпълнението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>