Джулия Манкузо все още в надпреварата за Кристален Глобус

Джулия Манкузо завърши втора в надпреварата по Super G вчера в Гарми-Партенкирхен: “Искам да спечеля състезание тази година, но и второто място ме прави щастлива. Карах бързо днес, и въпреки грешките ми, успях да задържа скороста. Губих ритъма си на завоите и със сигурност загубих време там, но пък е трудно да си перфектен от началото до края на пистата. Обичам да карам в Гармиш – пистите са малко по-стръмни, по-бързи и трябва да си по-техничен. Ще продължавам да се боря за да направя перфектното си спускане.”

Ана Фенингер пък се се завърна от краткото си боледуване след Мерибел и завърши на 4-то място : “Не беше лесно. Не съм се състезавала на SuperG от много време, последният път беше на Световното, където също не дадох добри резултати.” Въпреки това обаче Фенингер сподели, че очаква с нетърпение предстоящите надпревари по спускане и SuperG през уикенда.

Остават още само две спускания в надпреварата за Кристалния глобус в Super G – Тина Мазе води класацията с Джулия Манкузо след нея, Линдзи Вон на трето място, а четвърто е за Ана Фенингер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>