“… когато ги сложат, банските на ARENA им придават класа.”

“Както се казва в поговорката “Дрехите правят човека”. Същото се отнася и за нашите плувци – когато ги сложат, банските на АRENA им придават класа. Те разбира се са много талантливи, те са добре подготвени, но за да достигнеш най-високите нива в съвременния спорт трябва да имаш перфектната екипировка. Нашият отбор успя да го направи. Унгарските плувци финишират в Топ 5 на всяко голямо международно състезание през последните години. Те бяха под номер 1 в дългите дисциплини на Европейският шампионат през 2012 и  3-ти  на Световното първенство на къси разстояния. Част от заслугата е и на ARENA като, една от най-утвърдените партньори на федерацията и ние сме повече от щастливи да удължим отношенията си до 2016 г.”

Тамаш Гьорфаш – президент на Унгарската плувна федерация (УПФ)

“Аз съм горд да работя заедно с ARENA. Постигал съм фантастични резултати с тях. С подновяването на спонсорството се надявам да станем още по-добри”

Ласло Чех

“Подписах договора си с ARENA през 2010 и от тогава насам постигнах доста успехи. Надявам се да продължим по същия начин и след подновяването на отношенията.”

Даниел Гюрта

“Страхотно е да бъда част от отбора на ARENA – това е като награда за целия труд, който положих през годините. След като се завърнах в басейна след 3 дълги години отсъствие малко вярваха, че ще успея. Моята отдаденост, желязна воля и вяра ми помогнаха в най-трудните моменти и успях да спечеля медали на европейския шампионат през 2012 и да стана олимпийски шампион в Лондон. Аз съм на 27, на тази възраст хората приключват със спорта, спонсорите търсят младите, но аз чувствам силата отвътре, която ще ме бута следващите години. Искам да печеля още титли и ако имаш силната подкрепа на компании като ARENA то ти се чувстваш още по-силен.”

Ева Ристов

“Голяма чест е да бъдеш част от ELITE TEAM на ARENA, заедно с толкова големи имена в плуването. Винаги съм харесвала марката и съм се чувствала най-уверена, когато използвам нейните продукти, а сега да бъда и част от ELITE отбора е просто сбъдната мечта. Като професионален плувец знам, че не бих открила по-добри продукти”

Катинка Хосу

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>