ARENA с обръщение към всички, плуващи с Carbon Pro

Във връзка с последните новини около Carbon Pro моделите, ARENA Group реши да хвърли светлина около политиката за заменяне на старите модели, както и максимално да улесни процеса около нея. Главната  цел на ARENA е да се намали максимално възможността за създаване на евентуални неудобства на своите клиенти и плувци!

1). Всички молби за подмяна трябва да бъдат регистрирани през http://support.arenapowerskin.com/

2). Всички Carbon Pro бански ще бъдат заменени, дори без доказателство за полупка! Единственото условие е моделът бански да бъде в добро състояние (в своята цялост и без видими повреди), както ида бъде пратен обратно към ARENA.

3). ARENA ще поеме разходите по събирането на старите модели и доставянето на новите такива чрез DHL

4). Не е задължително старите модели да бъдат изпратени обратно веднага от клиента, а само тогава, когато новият модел е готов да бъде изпратен. (Особено важно за плувните федерации, повечето от които взеха решението да удължат периода, в който старите Carbon Pro модели могат да бъдат използвани по време на спортни събития.)

Стъпки:

- всеки клиент трябва да посети http://support.arenapowerskin.com/

- системата ще попита за демографските детайли, както имена,  националност, адрес, които трябва да бъдат попълнени

- клиента трябва да докаже :

а). че притежава Carbon Pro

b). че Carbon Pro моделът е в добро състояние

- системата ще предложи 2 варианта за подмяна:

  • Вариант 1: Замяна с новия Carbon Pro MK 2 модел: в зависимост от местоположението на клиента замяната може да се извърши в рамките на 8 седмици (или повече).
  • Вариант 2: Незабавна замяна с R-Evo+ модела, както и доставка на ваучер за покупка на новия Carbon Pro MK 2 на по-ниска цена: това е най-добрата опция за плувците, които искат бързо решение на проблема със замяната. В този случай тя ще бъде изпълнена до 2 седмици.

Ако клиента предпочете  Вариант 1: Замяна с новия Carbon Pro MK 2 модел:

- ще бъде помолен да запази банския (като може да продължи да го използва), докато не бъде информиран, че новият е готов да бъде изпратен

- след като новият модел е готов да бъде изпратен, клиента ще бъде информиран по електронната си поща, а ARENA ще изпрати служител на  DHL да вземе обратно стария модел

- DHL ще организира изпращането директно от удобен за клиента адрес и ще изпрати стария модел към ARENA

- банските ще бъдат събрани и контролирани от склада на ARENA

- моделът следва да бъде одобрен за смяна от екипа на ARENA, а новият модел изпратен директно на клиента на удобен за него адрес.

Ако клиента предпочете  Вариант 2: Незабавна замяна с R-Evo+ модела, както и доставка на ваучер за покупка на новия Carbon Pro MK 2 на по-ниска цена:

- ARENA ще информира DHL служител да прибере стария модел от удобен за клиента адрес, който от свош страна  ше го изпрати обратно към ARENA

- банските ще бъдат събрани и контролирани от склада на ARENA

- Carbon Pro моделът следва да бъде одобрен за смяна от екипа на ARENA, а R-Evo+ моделът изпратен директно на клиента на удобен за него адрес.

- Ваучерът за покупка на новия Carbon Pro MK 2 на по-ниска цена ще бъде изпратен по електронната поща на клиента.

- Ваучерът гарантира - 35% отстъпка от цената на новия Carbon Pro MK 2 модел.

- Ваучерът трябва да бъде използван до 31. декември. 2013 в един от партньорските магазини на ARENA (скоро ще бъде публикуван списък с тях на сайта на Мирас (http://www.miras-sport.com)

За повече информация относно Carbon Pro моделите може да се свържете с нас по всяко време на тел: 0884/177-199

Мирас-Кръстеви ООД – Официален Представител на ARENA за България


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>