Фондацията Новак Джокович събра £1,200,000 на встъпителна гала вечеря в Лондон

В понеделник, 8-ми юли, южният от Лондон Roundhouse бе трансформиран в тематична “тенис” гала вечеря по повод отбелязването на грандиозното събитие по набиране на средства за фондацията на Новак Джокович (Head YouTek Graphene Speed).

Встъпителната гала вечеря събра общо £ 1,200,000 за подкрепа на деца в неравностойно положение в Сърбия и събра под един покрив имена като Борис Бекер, Кейт Хъдсън, Наоми Кембъл, Голди Холн, Сара Фъргюсен, дюкесата на Йорк, която наскоро бе обявена за световен посланик на фондацията.

В прочувствената си реч преди старта на събитието световният номер 1 благодари на приятелката си Йелена за любовта и подкрепата и за всичко, което е направила за Фондацията :

“Любовта е най-голямата сила в живота ми, тя може да прави чудеса”

“Целта на фондацията е да привлече вниманието към младите хора в неравностойно положение в Сърбия и по целия свят, особено тези, които са имали по-малки възможности да достигнат пълния си потенциал. С помощта на моите приятели, роднини и фенове се надявам, че ще успеем да съберем нужните средства, за да успеем да променим живота на тези деца”, сподели Джокович след това.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>