ARENA подписа със световния шампион Джеймс Магнусен

Като една от водещите световни марки за плувни екипировки ARENA е повече от горда да обяви партньорството си със световния шампион на Австралия в свободния стил – Джеймс Магнусен. 22- годишния плувец от Сидни, който стана първия австралиец спечелил световната титла на 100 метра свободен стил през 2011 на Шампионата в Шангхай ще плува под логото с трите диаманта от юли 2013.

Изключително съм развълнуван от честа да работя с ARENA в следващите години на кариерата ми. Компанията и хората от ARENA  са високо уважавани в света на плуването и това да стана част от международния ELITE отбор е нещо, което значи много за мен! ARENA споделя страстта ми към плуването и упоритата работа за достигане на велики постижения в басейна. Силно се обнадежден, че ще постигна много победи с отбора на ARENA” -сподели Магнусен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>