Пътят на Reusch към Русия

reusch frame up

Последни подготовки за Олимпийските игри в Сочи.

Reusch ръкавиците за Олимпийския отбор на Австрия

OOC

Reusch’s Olympic gloves

Reusch са горди, че са част от Зимната Олимпиада – най-голямото спортно събитие в света. В кооперация с Австрийския олимпийски комитет (ÖOC), Reusch  предстви официалните ръкавици за всички членове на Австрийския олимпийски отбор. Атлетите ще носят специално изработени Reusch ръкавици на всички официални събития и церемонии, като част от олимпийския си екип. Чест и удоволствие е да екипироаш едни от най-успешните нации в зимните спортове и то с най-висококачествените зимни ръкавици – за да сме сигурни, че ръцете на олимпийците ще са на удобно и топло.

Освен специално изработените Олимпийски ръкавици, Reusch, разбира се, осигурява на австийските алпийски и скикрос отбори  и високо функционалните си ски ръкави.

С топ атлети като тези всичко е възможно, така че стискайте палци за златото в Сочи!

Освен австийските отбори (алпийски дисциплини и скикрос), Reusch ще присъства на Олимпийските игри и с близките си партньори и атлети от Швейцарския Ski Pool (алпийски дисциплини , скикрос, ски скокове , Freestyle и Nordic combined), Американската Ски и Сноуборд Асоциацияата (алпийски дисциплини ), Ски асоциацияата на Лихтенщайн (алпийски дисциплини ), Френския Ski Pool (алпийски дисциплини  и скикрос), както и от Словенската Ски Асоциясия (алпийски дисциплини, сноуборд и Nordic). Желаем късмет на всички!

Остават 3 седмици до старта на 22-ите Зимни Олимпийски игри в Сочи, Русия. Вълнението се покачва все повече, атлетите и спонсорите работят здраво за да постигнат най-добрите резултати и да сграбчат възможността, която се отдава веднъж в живота!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>