ARENA и FINA издигнаха отношенията си на друго ниво до 2019 г

990x449_1-774

Световноизвестната марка за водни спортове ARENA нанесе точния удар, подписвайки престижния  контракт за спонсорство с основната и най-голяма управленческа институцип в света на водните спортове – Международната Плувна Федерация – FINA.

Новото споразумение поставя ARENA в позицията на официален технически спонсор и партньор на всички основни състезания, които FINA организира, включително шампионатите за къси и дълги разстояния, Световния младежки шампионат и Световния Masters шампионат.

В допълнение, ARENA ще бъде ексклузивен дистрибутор на цялостната плувна и екипировка – тренировъчна и състезателна, както и на тази на всички екипи ангажирани по време на събитията.

990x449_2-533

Главният изпълнителен директор на ARENA – Кристияно Портас сподели:

” Естествено сме изключително поласкани да подпишем това споразумение с FINA, това е исторически момент за нас. Плуването е нашият живот в ARENA,  и затова възможността да бъдем още по-близо до големиете плувни събития, както и до основната международна плувна организация, ни прави много горди, отделно от това, че постигнатото показва истинския подем на марката ни. ”

 

Споразумението идва във момент на промени за FINA, която преминава през процес на обновяване и консолидация. Един от примерите за тези промени е комбинирането на World LC и Master Шампионатите в едно събитие, считано от 2015 на състезанието в Казан.

” Това е много важна крачка в успешното развитие на отношенията ни с ARENA. Тази престижна марка е разпознаваема навсякъде, и то благодарение на едни от най-добрите атлети в света.”

 

В исторически план взаимоотношенията между ARENA и FINA датират още от 80-те години на изминалия век, като марката на трите диаманта е била оснен спонсор на ежегодишните  World Cup серии на FINA.

Първото основно събитие тази година, на което като официален партньор и ексклузивен технически дистрибутор ще бъде ARENA е планирано за Доха – Световния шампонат на къси разстояния 2014.

990x449_3-546

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>