Анди Мъри отново в действие – дебютира в Акапулко

andy-murray-gb_3076181

Анди Мъри (Head YouTek IG Graphene Radical) се завръща в сезона правейки дебюта си на турнира в Акапулко тази седмица

Анди Мъри (Head YouTek IG Graphene Radical) направи крачка към неизвестното, като се завръна в сезона правейки дебюта си на турнира в Акапулко тази седмица – общ награден фонд от 1,081,000 $.

Head бунтарят ще се изправи срещу Пабло Андухар за първи път в професионалния тур утре – не преди 5:00 сутринта българско време. Двамата са срещали само веднъж преди, но на Spanish Features през 2005, където Мъри записа победа в 3 сета.

По принцип сме свикнали да гледаме Мъри на турнира в Дубай по това време на годината, но тази очевидно е решил да промени сценария, тъй като все още продължава възстановяването му от миналогодишната травма на кръста.

Тенис турнира в Мексико ще се играе на твърда настилка за първи път от 20 години насам, а трофеят на турира е може би една от най-забележителните в тура – победителят получава огромна златна круша, заедно с огромно сомбреро за победата си.

Стискаме палци на Анди да сложи сомбрерото за добро началото на сезона!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>