Линдзи Вон и REUSCH – едно предано сътрудничество.

vonn-reusch

Заедно с Линдзи Вон водещата немска марка за ръкавица ще разработи уникален “подписан Линдзи Вон модел”, който ще бъде на разположение в магазините следващата есен за сезон 2015/2016.

Линдзи Вон и REUSCH  извеждат своето партньорство на следващото ниво.

Американската звезда в  ски алпийските дисциплини Линдзи Вон и водещият специалист в изработката на ръкавици - Reusch, скрепиха връзката си с ново дългосрочно лицензирано споразумение. Заедно с Линдзи Вон водещата немска марка за ръкавица ще разработи уникален “подписан Линдзи Вон модел”, който ще бъде на разположение в магазините следващата есен за сезон 2015/2016.

“Изключително съм развълнувана за този проект и оценям това, колко много Reusch вярва в нашето партньорство. Reusch са били част от успехите ми толкова дълго време и сега нямам търпение да разраборим с тях мой дизайн с моя подпис. Ще се концентрирам върху бялото и златното за първата ми ръкавица. Нейният дизайн ще бъде за дами,  но ще има и друг, който се надявам мойте колеги мъже да харесат и използват. Нямам търпение да ги покажа.” – сподели Линдзи Вон.

Подобно е настроението и в екипа на Reusch. Главният изпълнителен директор, Ерих Вайцман, коментира:

“В Reusch се възхищаваме на Линдзи и на нейната решителност и досега тя е постигала всичките цели в кариерата си. Нямаме никакво съмнение, че през следващите години Линдзи ще подари много красиви моменти, както на всичките си феновете по света, така и на екипа на Reusch. В Reusch сме щастливи, че сме неразделна част от  такава историческа кариера.  Смятаме, че рекордът, който все още се държи от Анемари Мозер-Прьол с 62 победи в Световната купа, ще бъде разбит един ден от Линзи. Давай, Линдзи!”

Целият екип на Reusch е развълнуван за предстоящия зимен сезон!

Your Reusch Team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>