Джокович започва участието си в Лондон срещу Чилич, Бердих излиза срещу Вавринка

Трима от Head бунтарите ще бъдат на корта днес в Лондон. Мастърса започна и днес по програма ще се изиграят и първите мачове от група А.

В първата среща Томаш Бердих (Head Graphene Instinct) започва участието си срещу Стан Вавринка.  Двамата са се срещали 14 пъти на ниво ATP, като в последната от тях швейцарецът победи в 4 сета на полуфинала на Australian Open тази година. Иначе двамата бяха в една група и на миналогодишния Мастърс , като победата отново бе за Вавринка.

london

Втората среща за деня противопоставя Марин Чилич ( Head Graphene Instinct) и световния номер 1 – Новак Джокович (Head Graphene Speed).  Чилич е в търсене на първата си победа срещу Джокера изобщо като резултата в директните им срещи вече набъбна на 10-0 в полза на сърбина.  На Wimbledon тази година Марин показа, че може да се бори като докара нещата до 5 сет в четвъртфинала си срещу Ноле, но въпреки това загуби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>